Todah

Todah

Thailand avklarat

ResaPosted by Tony Wed, January 20, 2016 05:35:25
Hej alla!
Detta får bli ett ganska kort inlägg utan bilder då min taxi till flygplatsen kommer snart. Hur som helst har jag varit i krabi de senaste dagarna och tagit det lugnt mest. Finns inte jätte mycket mer här än sola och bada. Så har spanat in de 3 närmaste stränderna varav den ena var man tvungen att ta en longboat till. Tillbakavägen var inte speciellt roligt då det var rätt blåsigt och stora vågor. Denna resan tog typ 20-25 minuter medans resan dit gick på typ 10 minuter.

Här i Krabi, närmare bestämt Ao Nang beach så har jag bott på ett helt okej vandrar hem med rätt så många sköna människor jag umgåtts en del med. Enda dåliga med stället var att man fick stora handdukar som täcken till sängen. Trodde först det blivit något fel när jag fick 2 jätte handdukar vid incheckning, så jag gick ner och klagade och menade på att jag inte fått något täcke utan 2 handdukar. Receptionisten bad mig gå upp och kolla en gång till. När jag väl var uppe igen så insåg jag att alla sov med handdukar, det liksom så det fungerade på det här stället. Wierd, men har kunnat sova ganska bra ändå.

Priset var dessutom helt okej med typ 100kr/natten. Man får vad man betalar för, men det var ett av de bästa vandrarhemet jag sovit på so far.

Nu är iallafall Thailand avklarat så gott som på Bangkok som jag ska till innan hemfärden till Svealand. Nu blir det Vietnam och Ho Chi Minh City för att sedan flyga vidare till Phou Qouc eller hur det nu stavas.

Kommer med en summering av Thailand med vad som var bra och vad som var mindre bra i nästa inlägg.

Ciao

/T