Todah

Todah

31 dec

ResaPosted by Tony Thu, December 31, 2015 09:09:20
Tjoo!
Nu var det ett par dagar sedan jag skrev sist, men jag är vid liv. :) Hänt en del olika saker de senaste dagarna så vet inte om jag pallar skriva om allt, men lite får jag allt berätta om.

För 2 dagar sedan drog jag, 2 kanadensare och en holländare jag hängt med de senaste dagarna till ett ställe som heter Slip'N'Fly som är typ ett poolparty med rutschkanor med hopp på slutet. Creepy som fan i början och ett jäkla adrenalin påslag under åket, men det vart skoj som fan. Blev även en del vattenvolleyboll på samma ställe med 4 kanadensiska tjejer med de andra kanadensarna jag umgåtts med.

Efter Slip'n'fly vart vi trötta som fan, men tog oss ändå i kragen och drog ett ett party event här på ön som hette "jungle party". Dyrt i jämförelse med alla annat här och ganska så dyr dricka. Men allt som allt var det ett coolt ställe mitt ute i djungeln som ni kanske hörde på namnet. Haha! Väl där var det mest fest och vi träffade en hel del folk, bland annat de första svenskarna jag stött på. Verkar inte vara så mycket svenskar här. Hur som helst så blev det en sen natt. :)

Så gårdagen hände det inte speciellt mycket, bakfull och lite poolhäng på dagen sen blev det lite fest på kvällen med på Haad'rin beach. Men det var en rätt lugn kväll.

Tyvärr har jag inte så mkt bilder då jag inte haft med vare sig gopron eller telefonen speciellt mycket. Men laddar upp de jag har.

Ikväll blir det iallafall "countdown party" på haad'rin beach. Kommer bli fett som fan.

Jag får passa på att önska alla ett gott nytt år! Ta hand om er!
Cheers
/T

Ps: Tror jag ska ta och skriva en nyårskrönika lite senare. Om det blir idag eller imorron får vi se.