Todah

Todah

Phi Phis uteliv och viewpoint

ResaPosted by Tony Wed, January 13, 2016 14:10:55
Tjena!
Min magsjuka varade i 2 dagar som jag skrev om i det förra inlägget. När jag väl piggnat till, nåja nästan piggnat till så blev det att testa utelivet på Phi Phi med Frida och Fanny som jag träffat tidigare på Patong beach och på båten till Phi Phi.

Det började med att jag mötte upp dem på deras "hotell" där det var lite förfest samt muay thai / thaiboxning för dem som ville. 3 ronder gånger 1 minut och man fick en guldmedaljs samt en bucket. Trots en del tjatande från tjejerna så avböjde jag detta förslaget ganska tveklöst. Jag tror inte jag hade varit den sämsta för kvällen, men med tanke på de 2 föregående dagarnas sängliggandes så var det nog ett klokt val att avböja.

Efter detta begav vi oss ut till stranden och Slinky bar. Det var helt okey, men inte mycket mer om det. Lite innan stängning drog vi in till "centrum" igen för stockholm syndrome. Typ ish slutade kvällen där. Hände inte överdrivet mycket, men hade trevligt sällskap så ska inte klaga. :) Och just ja! Jag lovade tydligen tjejerna att gå till viewpoint dagen efter.

Vad är då viewpoint? Jo som det låter så är det typ en utkiksplats där man ser ut över större delen av phi phi. Perfekt för den som jagar feta tinder bilder och bilder för att göra folk på fejjan avundsjuka! MEN, för en kille som varit magsjuk, druckit kvällen innan. Och ja, jag ska vara ärligt, ganska otränad också för tillfället, så var detta en ganska dålig idé. för att inte tala om att vi begav oss ut på vår vandringsfärd den varmaste tiden på hela dagen.

Som tur va så led nog tjejerna lika mycket som ja, haha! Det kan dem ha. Men det var hemskt jobbigt. Vet inte på hur många meters höjd det låg, men kolla bilderna så får ni en uppfattning om hur många trappsteg och backe det var upp.

Allt som allt så var det ju fin utsikt där uppe, så det var väll(?) värt det. Efteråt gick vi raka vägen ner till den fula stranden som låg närmst där vi bodde. Samma strand som Slinky ligger på för övrigt. Fruktansvärt lång grunt samt alger i vattnet. Och stranden i sig var inte heller något bra. Men i brist på annat fick det bli så. Gick och la mig klockan 7 denna dagen. XD

Lätt värt...

Har under dagen hittat en mycket bättre strand på ön, men mer om det i nästa inlägg som kommer senare idag eller imorn.På återseende amigos
/T