Todah

Todah

Sammanfattning Thailand

ResaPosted by Tony Fri, January 22, 2016 14:12:51
Tjuuu!
Då jag vart kass igår för att ha käkat icke magkatarrsvänligt käk så blev det inget inlägg igår. Hände inte ett skit ändå. Men men. :)

En av de sista sakerna som kan hände i Thailand var att jag var nära på att bli bortgift när jag var och klippte mig i Krabi. Jag gick in i frisörstudion och bad om en klippning och när jag väl fått på kappan som ska skydda mina kläder kommer frisörens kollega fram och sliter fram min vänster hand och skriker typ "loook, no ring! No ring!" Jag fattade först inte vad hon menade utan var mest tagen av situationen men när väl myntet fallit ner så tjöt frisörens kollega "me joking, me joking". Men frågan är om det fanns ett uns av sanning i det hela då frisören småflörtade med mig genom hela klippningen, på thailändska. Trots att jag satt där som ett frågetecken fortsatte hon med sin thailändska. När hon väl var klar insisterade hon på att jag också skulle ha en massage, men där förklarade jag artigt att kanske imorgon och sedan pös iväg fortare än kackerlackan som sprang över vägen dagen innan.

Och nej, det blev ingen massage.

Allt som allt har Thailand varit underbart. Bäst har varit helt klart Phi Phi island med koh Phanang som andra och Phucket som tredje plats. Ska ni till Thailand och är sugna på ett sjuhelvetes beachparty, spana in koh phanang under full moon party. Under andra tider är det Phi Phi som gäller och ev. några dagar på Phucket. För chill och återupphämntning rekomenderar jag Koh Lanta och även Krabi hade sin charm.

Något som jag ångrar dock är att jag aldrig åkte över till Koh Tao när jag ändå var i krokarna samt att jag inte gjorde mer utflykter på Koh Samui och Koh Phanang. Fanns tydligen ett "wipeout" ställe på Koh Phanang som jag gärna skulle velat se samt en massa andra saker. Men det får bli nästa gång i Thailand.

Har fortfarande inte listat ut varför bilduppladdningsscriptet vänder på vissa bilder och andra inte. Jag hade samma problem med mitt egna php script på min "hemmaprogrammerade" blogg, vilket var anledningen till att jag la ner min egna och tog en template tillfälligt. Skumt, men ni får deal with it. :)

Vill avsluta med en bild från Don Mueng(stava) flygplatsen i Bangkok, asiaterna vet.... haha.

Nästa inlägg kommer att hamna om Vietnam kriget, Cu Chi tunnlarna och HCMC. Viva la Vietnam!


Hasta la vista
/T