Todah

Todah

Nyårsfirande.

ResaPosted by Tony Fri, January 01, 2016 16:44:31
Tjoo!
Klockan är snart halv 11 på kvällen och jag har typ sovit bort hela dagen. Men det var det jävla värt. Gårdagen var nog den roligaste nyårsafton jag haft. Det hela började vid typ 7-8 tiden då jag stötte på 2 norrmän i lobbyn som vart fett sköna. Efter en stund dundrade det in en jäkla massa svenska tjejer och killar som skulle förfesta här så vi hakade på dem till deras bungalow. Innan detta har jag inte träffat många svenskar alls på Koh Phangang. Men de va skönt att kunna prata svenska igen. Jag tror vi var typ 20 pers på förfesten som mest, riktigt trevlig förfest. :)

Lite efter 11 började vi bege oss till haad'rin beach där nyårsfesten va. Och fy fan vad folk det var på stranden, helt sinnessjukt. Tappade man bort folk på stranden så var dem borta, typ omöjligt att hitta dem. Så vi tappade en efter en och till sist var vi bara jag en norrman och en britt vi stött på. Men det vart ändå helt okej, man stötte ju på nytt folk hela tiden.

Till slut träffade jag ett gäng svenskar och stannade för att prata med dem medans norrmannen och britten tappade bort mig. Så jag stannade med svenskarna tills dem skulle hem. Så jag tänkte att nåja, då går väll jag hem med. Men på hotellet träffade jag 2 australiensare jag träffat tidigare så jag hakade på dem ut på en bar för ett par öl i typ en timma. Efter det bestämde jag mig att nu går jag hem. Men nej, inte heller denna gången hamnade jag hemma haha. Slutade på en terrass med några svenskar i typ 2 timmar och drack ett par öl och snackade skit.

Summa sumarum så blev detta en jäkligt lång natt/morgon. Så som jag inledde så har jag typ sovit bort hela dan eftersom jag vart bakis.

Bra fest, men det är tur det inte sker varje dag.
caio
/T